čtvrtek 19. listopadu 2015

Soutěž o jídelníček na míru



Můj blog slaví další úspěch :-). 30 000 zobrazení na jaře, o deseti tisíc víc na podzim, i když jsem měla dlouhou dobu pauzu. Nebudete mi věřit, jak jsem za tohle nesmírně ráda. Jsem ráda, že jsem s blogem došla tak daleko, a že je o mé články zájem. 
 Za tohle se vám musím odměnit.


Děkuju!


Vážím si zde každých maličkostí, každého zobrazení, komentáře, a nového pravidelného čtenáře.
Tento blog jsem si založila, abych mohla motivovat lidi ke změně, abych je podporovala, aby si tu chodili pro rady a recepty, abych mohla předat informace dál, a aby lidi mohli sledovat i tu moji cestu. Chtěla bych pomoct všem, kteří se ve svém těle chtějí cítit dobře. Jelikož se tenhle blog nese po vlně zdravého životního stylu, připravila jsem si pro vás soutěž. A jelikož jsem výživový poradce, nenapadá mě jiný dárek než věnovat výherci jídelníček na míru.
 
Kvůli zdravotním problémům není má práce v kuchyni a dřina ve fitku 100%. Pokrok jde opravdu hodně pomalinku, všechno nemůže být hned a já se nevzdávám. Každé změny na sobě si vážím a posouvá mě to dál.
Jídelníček na míru tvořím podle krevní skupiny, podle osobní, rodinné a nutriční anamnézy, budu se ptát vítěze, které potraviny má rád, které by chtěl v jídelníčku mít a které ne, navrhnu pohybovou aktivitu, jídelníček přizpůsobím cílům vítěze (hubnutí, udržení, přibírání), budu se snažit vyvarovat se jednotvárnému jídelníčku a nabídnu více možností a kombinace jídel, budu myslet na to, aby jídelníček nebyl příliš finančně náročný, budu se snažit, aby byl jídelníček pro vítěze co nejvíce pohodlný. Vítěz také dostane moji příručku zásad zdravého stravování, jaké jsou největší mýty ve stravování, poradím mu jak si jídelníček po delší době upravit a přizpůsobit, napíšu mu mé osobní doporučení k jeho zdravotnímu a psychickému stavu, a bude mít možnost se mnou neomezeně a kdykoliv jídelníček konzultovat a radit se.

Jak soutěžit?

1. Napsat do komentářů, proč byste jídelníček měli vyhrát právě vy, přesvědčit mě o tom, že VY si ten jídelníček na míru zasloužíte.
2. Připsat email, na který vás v případě výhry můžu kontaktovat.
3. Sdílet na libovolné sociální síti cokoliv z mého blogu, ať už se bude jednat o recept, článek nebo jiné. (budu ověřovat)

Jelikož jsem strašně nerozhodný člověk, rozhodla jsem se, že vítězové budou dva. Jednoho vyberu úplně náhodně pomocí webové aplikace, druhého budu vybírat já osobně.

Soutěž potrvá ode dneška 19.11.2015 do pátku 27.11.2015.

Přeju všem hodně štěstí :-)

19 komentářů:

  1. Zdravím ☺ je mi 27 let a jsem maminou 2 malých capartu (5 let a rok). Proč bych měla vyhrát? Celý život bojuju s nadváhou (momentálně mám 72 kg, merim 158 cm). I kdyz jsem vazila 55 kg, tak i tak jsem se svou postavou nebyla spokojena a vypadala jsem, ze vazim vice. Chtěla bych se konečně cítit lépe jak po fyzické stránce,tak i po psychické. Hlavně chci byt fajn mamina, která nefuni když popobehne (dcerka je hoooodne ziva) a nechci,aby se děcka jednou za mě stydely. Sama se snažím hubnout skoro rok a nedaří se mi to 😕 Takže budu ráda, když se na mě usměje jednou štěstí.

    OdpovědětVymazat
  2. 1. Proc prave ja? Protoze po mnoha letech zdravotnich problemu a pristupu lekaru na muj zdravotni problem jsem se utvrdila v tom, ze kolikrat zadny lekar nepomuze lepe, jako nekdo, kdo mi poradi v tom, jak se spravne stravovat. V teto dobe, kdy ma clovek stale na ocich to prechemizovane jidlo a nema ani zdani, jak jist, se ani nedivim, ze telo vola o pomoc! :)

    2. katerina.sponerova@centrum.cz

    3. SDILENO

    OdpovědětVymazat
  3. Preji si vyhrat jidelnicek na miru, protoze od puberty bojuji s nadvahou. Vzdy zacnu a v zapeti skoncim a priberu na sebe dalsi kyla. Jsem uz zoufala az ze sebe znechucena! Nyni po druhem porodu dalsich 15kg nahore a to uz je neunosne! Predem moc dekuji a pro pripad mail: e.ldinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Preji si vyhrat jidelnicek na miru, protoze od puberty bojuji s nadvahou. Vzdy zacnu a v zapeti skoncim a priberu na sebe dalsi kyla. Jsem uz zoufala az ze sebe znechucena! Nyni po druhem porodu dalsich 15kg nahore a to uz je neunosne! Predem moc dekuji a pro pripad mail: e.ldinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já bych strašně moc potřebovala vyhrát, protože jako většina tady svádím boj s větrnými mlýny.. Jsem 36ti letá mamina dvou chlapečků (4 a téměř 2 roky), měřím 158 cm a vážím hrozně příšerných 70 kg :/ Samozřejmě mám načtená, naposlouchaná a naučená všechna moudra týkající se zdravé výživy, zdravého životního stylu aapod... ale NEJDE TO!! Prostě mi to nejde a děsně mě to žere.. a to nejen kvůli sobě, ale i kvůli chlapečkům, mýmu muži, kterému se chci líbit (já věřím, že se mu líbím i tak, ale chci víc) a prostě chci být zdravá a ve formě jako kdysi.. Do toho všeho dálkově studuji VŠ, tak toho mám až až a potřebovala bych nějaký bič.. ten ve formě jídelníčku na míru by byl pro začátek děsně bezva a proto bych výhru nesmírně ráda přivítala jako super předčasný vánoční dárek! Díky Lenka
    lenkaslechtova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj / Dobrý den, velmi ráda bych vyhrála jídelníček na míru, jelikož poslední dobou se mi nedaří schodit přebytečný kila navíc i když se snažím nejíst úplně blbě (i když v tom je možná kámen úrazu). Je mi 29, měřim 173 cm a mám 72 kg a ráda bych se vrátila ke svým 62 kg. kisova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ja protoze uz rok nekourim a jsem zblbla vsema mozny ma rada ma jak zhubnout a to i rada ma od lidi Co jsou fitnesaci a zavodi rady marny v hlave gulas, tak bych radeji uz ten zdravy talir, dekuji kockaevelina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný dobrý den, ráda bych vaší soutěž vyhrála ze dvou důvodů :)
    První je, že mi při mém nízkém věku ( 19 ) byla zjištěna snížená funkce štítné žlázy, jež mělo za důsledek zvýšení váhy a při mých 170 cm vážím 90 kg... Sice mi byly předepsány léky, kterými by mi měli pomoct snížit váhu, ale nic není stoprocentní jako strava, která by mi s tím hodně pomohla..
    Druhý důvod je, že se hlásím k policii, i když mám dobrou fyzičku, určitě by pomohlo shodit nějaká ta kila a tím si jí ještě více vylepšit.. Který chlap by nestál o to, aby ho na silnici zastavila hubená blondýna.. než ta, co na první pohled vypadá, že si ke snídani dala 5 koblih :)
    Tímto děkuji, že jsem se té soutěže mohla zúčastnit
    Přeji hezký zbytek dne..
    S pozdravem weberovaa.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den.Bude mi 49 let,měřím 178cm a vážím 115kg.Začala jsem mít velké problémy s koleny (Artroza 3 stupně)Chtěla bych snížit váhu,už kvůli odlehčení kloubům.Pohybu mám dost.Dříve jsem pohybu moc nedala,ale nyní jsem mu už před rokem a půl přišla na chuť a pohyb se pro mě stal drogou.Skoro každý den chodím s kamarádkama s holema 8km,chodím cvičit do tělocvičny a i plavat...Nevzdávám to i když mi manžel trochu oponuje,že bych měla kolena šetřit,protože někdy toho pohybu mám opravdu dost..a vím,že kdybych to omezila... kolena mi zatuhnou a nehnu se.Jen mám problém s jídelníčkem,pořád někde na internetu studuji jak bych se měla stravovat zdravěji,ale spíš to neumím skloubit do sebe a hlavně nevím,kolik přesně na den kalorií,někdo mi řekne 5000kj,další mi řekne,že hladovím, ,vynechala jsem pšenici,bílý cukr... zařadila hodně zeleniny,ovoce,tvaroh,sýry,kuřecí maso,luštěniny,ale váha se stále i přes to nechce moc hýbat.Jsem z toho už zoufalá,moc ráda bych chtěla váhu snížit třeba na 95kg a byla bych šťastná.Každé kilo dolů by pro mě byla úleva na pohybový aparát a kapka pozitivního do mého pošramoceného sebevědomí.Mohu jen tajně doufat,že se na mě třeba štěstí usměje a pokud třeba ne... svůj boj s kily nevzdám.. a dál budu bojovat.Snad je jednou pokořím..S pozdravem Martina M.

    Můj meil:Mar.Matt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Kdyz jsem byla na základní skole trochu jsem se szila s hlavni hrdinkou knihy/filmu Metracek,i kdyz jsem se (nastesti) k tomu metraku nepropracovala.
    Na stredni jsem to bohuzel jeste nějak nedokazala pochopit. Nechapala jsem,ze je se mnou neco trochu v neporadku,ze takhle zdrava holka nevypada. Uz v te dobe jsem si zacala nosit do skoly svaciny, ale ty mely tak silenou podobu,ze kdybych nejedla nic,tak bych snad udelala lepe.
    Po ukonceni stredni skoly jsem to zacala menit a kupodivu to slo :D
    Posledni dobou jsem tam nekde uvnitr hrozne namotivovana, ale ven to nejak nedokazu dostat.
    Potrebuji nakopnout a take by me moc zajimalo, jaky pristup mas zrovna ty ke klientům :) snad bych se neco i priucila a mohla i ja byt napomocna svemu uzsimu (a snad i sirsimu) okoli :)
    S pozdravem Bára F.
    (barafrom@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  11. Proč bych měla jídelníček vyhrát já? Třeba proto, že potřebuju nakopnout, potřebuju virtuální bič, pravidla "jen pro mě", ne to, co vyčtu někde na netu obecně...a taky proto, že je mi skoro čtyřicet, vážím skoro 80 kilo, za poslední rok jsem dala dolů deset kilo úpravou jídelníčku, poslední měsíc přidávám na pohybu, ale váha se nehýbe, ač bych měla mít tak ještě o deset i patnáct méně...takže potřebuju "restart", novou motivaci, přehodnotit jídelníček, možná se naučit jíst nové zajímavé a hlavně prospěšné potraviny, prostě motivaci potřebuju, potřebuju dokázat sama sobě a svému tělu, že ještě nepatříme do starého železa a že i holka, co nikdy moc necvičila a stres a "blbé nálady" zajídala a zajídala, se může dát do kupy, když konečně začne trochu používat hlavu....díky. Lucie (lucye78@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  12. Proč já? Rakovina mi zničila tělo. To že mě žere zevnitř ještě neznamená, že mě bude omezovat i navenek! Snažím se to změnit, ale je to těžké. Cvičit se snažím, ale plíce mi to nedovolí, kvůli nemoci musím jíst vše, jinak by přestalo pracovat a udělat si takový jídelníček? Nevím, jak na něj a potřebuji pomoc.
    5-10 kilogramů by mi bohatě stačilo k tou, abych si přišla hezká :)
    Můj Email: ahromadkova@seznam.cz
    Děkuji předem za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky,
    jsem 25ti letá učitelka na základní škole. Od loňského června se snažím zhubnout (respektive začala jsem si všechno uvědomovat a brát to vážně). Troufám si říci, že za ten čas mám opravdu velké množství informací, ale jaksi to nejde. Začínala jsem s paní doktorkou, která dle mého chtěla, abych jedla málo (4800 KJ), což je pod bazální metabolizmus. Tak jsem si sama začala upravovat jídelníček - podle Břicháče Toma, pana doktora Havlíčka a různých internetových blogů. Zhubla jsem tehdy za 2 měsíce 4 kila - z 69/na 65... cítím se lépe, mnohem více se hýbu a začalo mě to bavit. Do té doby byl jakýkoliv pohyb odporný - teď běh, chůze 45 - 50 minut z práce, se psem, hory, fitko, Jill atd. No ale z 65 jsem se nehla... respektive v létě to šlo o 2 kila nahoru a mám pocit, že kdykoliv si něco dopřeju, tak se to na váze ihned objeví. Jinak měřím 160 cm. Jsem z toho trochu nešťastná, protože se mi nelíbí žádná část těla, tuk je opravdu vidět všude. A ráda bych se dostala pod 60 kg, to je zatím můj krátkodobý cíl, ale prostě to nejde. Když si vezmu, jak jsem se stravovala před dvěma lety, je to až neskutečné! A stejně ty moje malé a občasné prohřešky zřejmě všechno ničí... děkuji alespoň za přečtení, ale byla bych moc ráda za další rady, potažmo přímo jídelníček by byl úžasný.
    Email: barborajonsztova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nemyslím si, že bych nutně měla vyhrát já, jsou tu jistě potřebnější (např. Adéla Hromádková). O zdravý jídelníček mám zájem proto, že mi hrozí cukrovka 2. typu (měla jsem těhotenskou cukrovku a v rodině cukrovku 2. typu máme), ale občas mám velké chutě na sladké, takže mi zřejmě něco v jídelníčku chybí. Myslím, že dokážu odhadnout velikost porce na snídani a svačinu, ale s obědem a večeří je to horší - netuším, zda jím dost, nebo málo. Po druhém porodu jsem mj. trpěla záchvatovitým přejídáním, zatím se s tím snažím vypořádat sama, ale nejsem si jistá, že na to stačím. Kdyby náhodou, e-mail je katka.vlasakova@centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
  15. Protože vypadám jak velryba a uz se na sebe nemuzu ani podivat do zrcadla ... kladivovasimona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím děvčátka co chteji zhubnout a i Terku..příští rok mi bude 40 a chtěla bych si dat dárek k narozeninám v podobě 7-10 kily dolů.. už jsem začala cvičit,zajímat se o zdravou stravu chci si nechat sestavit jídelníček na míru..už shanim recenze o vyživovacích poradcich a nárazím na tenhle blog..náhoda?:-)..nedávno jsem zjistily,že mám hypo funkci štítné žlázy..takže mě potěšilo proč přibírám i z vody ...a proč pořad ta únava..ale holt nemoci nechodí po horách,ale po lidech..na sestavování jídelníčku me zaujaly odběry krve...to u nás nikdo nedělá..a prý je tato metoda nejúčinnější.. Přeji Terče šťastnou ruku ve výběru a všem úsměv na rtech Jana.baronka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím, vítězové byli již vybráni? Díky :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář:-)