pondělí 18. srpna 2014

Druhý blog

Čauky.
Jak už jste se dozvěděli z nadpisu, rozhodla jsem se mít ještě druhý blog... jde o to, že ikdyž jsem měla spoustu času pro hellopoppie, moc jsem tady nepřispívala, ale to jen proto, že jsem nevěděla o čem by články měly být, nevěděla jsem o čem by jste chtěli číst. Už tak nějak od začátku blogu ho vedu dvojím směrem - zdraví a mé myšlenky, a myslím že tyhle dvě věci k sobě nejdou dohromady. 
 Tenhle blog bude o zdraví a sportu, a druhý bude věnovaný mým myšlenkám.
Věřím, že někdo z vás bude za tuhle změnu rád. Možná někoho zajímají spíš moje "myšlenkové" články, než můj jídelníček:-)

Nějaké články které mám ráda a které se zde už nehodí, dám na druhý blog, takže o ně nepříjdu. Zbytek ale smažu a začnu tu a tam od znovu. Zde budu psát pouze o zdravém životním stylu, jídlu a možná i sportu.

Nový blog tedy najdete zde


4 komentáře:

  1. Nic nemaž! na fotce ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé ty jsi hezká :))) budu ráda za každý tvůj příspěvek na blogu. Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. tvůj blog jsem objevila dnes, ale máš zde skvělé články, takže určitě budu pravidelný návštěvník minimálně tohoto blogu :)
    krásná fotka, vypadáš hrozně sympaticky.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se přidávám, moc ti to na té fotce sluší. Na druhý blog určitě taky zavítám!

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář:-)