pátek 22. listopadu 2013

Jak nás ovládají farmaceutické firmy

Zdravím.
Dnes jsem se opět dostala k tématu, které bych chtěla blíže rozepsat. Baví mě se "štourat" ve věcech a odhalovat pravdy, haha.
Budu tedy mluvit o mém názoru na farmaceutické firmy, očkování a léky obecně.

Věděli jste, že v USA se vymýšlí "nové nemoci"? Dělají to protože kde je diagnóza, tam je lék a při dobré "strategii" představuje každá nová nemoc miliardové zisky. V těchto praktikách pomáhají vědečtí psychiatři, kteří na objednávku vyrobí jakoukoliv studii, samozřejmě za peníze.

Cílem farmaceutického průmyslu, je vyrobit léky na potlačení symptomů, ne na léčbu chorob.

Dříve byli lékárnícíi a chemici čestní a chtěli lidem opravdu pomoct, ale později přišli výkonní ředitelé a jejich jedinou otázkou bylo "Jak můžeme vydělat hodně peněz?", a už to začalo...vývoj léků je výnosný byznys.

Očkování je podle rozhovoru s bývalým ředitelem jedné farmaceutické firmy odpad, a témeř nepotřebné. Chtějí z lidí jenom tahat peníze. Třeba očkování proti chřipce, myslím si že je to "přirozená" věc kterou dostaneme s přicházejícím podzimem, zimou či jarem, není třeba aby jsme se na ni museli očkovat. Tím, že se necháváme očkovat riskujeme mnoho vedlejších účinků které nám způsobují zdravotní komplikace. Protože když chce společnost vydělat velké penízky, dá se na výrobu vakcín a aby byla komerčně úspěšná, nacpe do ni mnoho chemikálií - adjuvanty. Jejich úkolem je nakopnout vakcínu aby fungovala, ale ve skutečnosti nakopne jen váš imunitní systém. Před pár lety se dětem podávala vakcína Thimerosal, která obsahovala rtuť, která je jedovatá. Další důvody proti očkování zde.

Když řádila prasečí chřipka, debata o potřebě očkování proti ní začala v květnu 2009, zajímavé, že v Belgii proběhlo jednání o očkování o několik měsíců dříve, a to v lednu 2009.

U farmaceutických firem je témeř jasné, že zatajují různé skutečnosti (kolem výsledků různých výzkumů) a prodávájí léky bez legálního povolení. Řeší se to soudní cestou, jediné co za to dostanou je pokuta, a tím to končí, protože jim zákon nepřikáže aby činnost ukončili. Úplatky a pokuty pro tyhle firmy nejsou žádny problém.

Když chcete v této oblasti prodat lék, v podstatě se tu hraje jen o peníze. Lékaři a vedení je podplaceno, takže i když je lék úplně na prd, musí ho schválit. Jak tedy můžeme věřit, že prášky které bereme nám pomáhají? Kde bereme tu jistotu?

Doktoři jsou podpláceni aby vám předepisovali léky. Hodně se mi stává, že mi doktorka chce předepisovat pořád nějaké přášky. Mám problém se štítnou žlázou, pokaždké když jdu na kontrolu mě doktorka chválí a říká že jsem v pořádku, ale léky mi stejně pořád předepisuje. Nebo třeba taková antikoncepce, gynekolog mi ji předepsal už v 15, pořád mi ji pochvaluje, tvrdí jak budu mít krásnou pleť a nebudu mít rakovinu, a nutí mi ji, abych ji brala (kvůli zdravotním problémům, ale chtěla bych ji vyřadit).

47 milionů lidí je předsvědčeno, že právě tyto firmy vyrábí choroby, mluvíme-li o Spojených státech (tedy 15% občanů). Myslí si že jsou schválně vyráběné viry a následně se prodávájí protivakcíny.

A co rakovina? výzkumy uvádějí, že nádorové bujení dokáže rychle a účině likvidovat přírodní glykosid amygdlin - vitamin B17, který je obsažen třeba v mandlích nebo v meruňkách. Jenže farmaceutické firmy o jeho využití nechtějí ani slyšet. Užití přírodních účinných látek se léčebným gigantům do krámu nehodí. Amygdalin se na léčbu rakoviny používal, před 36 lety ho ale americký federální úřad zakázal. Mslím si, že by už dávno po rakovně mohlo být, nebýt nenasytným farm. společpostnem.

Někde jsem četla, že vlády v některých zemí naschvál vypuští různé smrtelné choroby a nemoci, aby se tak zbavily několika stovek nebo tisíců obyvatel. Prý je to nejlepší a nejrychlejší cesta.

Rakovinné buňky máme v sobě prý všichni, je jen otázkou co to odstartuje.

Během 2. světové války testovalo několik šílených vědců v plynových komorách nebezpečné vakcíny, a to na nevinných židech. Za svůj čin nebyli nikdy potrestáni naopak, nyní pracují pro americké korporace které ovládají trh s vakcínami.

Vakcíny proti černému kašli nebyly nikdy testovány.

Dnešní vakcíny obsahují geneticky modifikované látky, hormony infikovaných krav, prasat a opic, netestované kombinace virů, hliník, rtuť, emulgátory a křížené bakterie ze zvířat, komárů a nemocných lidí.

Většinu vakcín dostaneme už jako dítě, jako třeba :
  • vakcína proti spalničkám - jedna ve věku 1 roku, druhá ve 4
  • vakcína proti záškrtu, tetanu a dětské obrně - 2, 6 rok, poté se doporučuje očkování každých 10 let
  • Žloutenka typu B - od 2. do 12. měsíce
Pár toxických součásti vakcín
  • kravské sérum - způsobuje artritidu, dechovou nedostatečnost, nízký tlak
  • želatina - hrozí nemoc šílených krav
  • chlorid sodný - zvyšuje krevní tlak, brzdí svalové kontrakce a jejich růst
  • vaječný protein - růstové hormony, antibiotika
  • lidský albumín - třesavka, vyrážka, bolest hlavy, nevolnost, dýchací potíže



Co se týká uplácení lékařů v ČR, našla jsem moc hezký článek - zde.

Taky jsem narazila na jedno zajímavé video, můžete zde vidět jaké kvalitní, vzdělané a chytré doktůrky v ČR máme! Video najdete zde, doporučuju mrknout:-).

Farmaceutické firmy s oblibou prodávají levnější a méně kvalitní léky. Rády předem způsobují paniku (uveřejnění studii které dokazují že na příští rok na jaře bude velké období chřipek - samozřejmě výmysl) aby navedly lidy jít sebe a celou svou rodinu očkovat.

Co s týče léku obecně, je pravda že v dnešním světě není "problém" který by nevyřešil nějaký prášek. Souhlasím s tím, že se zdravotnický systém prodávající léky soustřeďují jen na potlačení bolesti, nikdo se nezajímá jaký je důvod a proč to bolí.  Bolí vás hlava? vemte si prášek. Bolí vás břicho? vemte si prášek. Bolí vás zuby? vemte si prášek. Bolí vás srdce? vemte si prásek. Nerostou vám vlasy? vemte si prášek. Nechcete děti? vemte si prášek. Máte depresi? vemte si prášek. Máte doma problémy? vemte si prášek. Nejhorší jsou rodiče, co řeší zdravotní problémy svých dětí přáškami. Děti si na to navyknout, každý problém budou řešit léky a předají tohle "řešení" svým dětem. Kde jsou ty časy kdy nám na bolavý krk někdo uvařil heřmánkový čaj? Ty už jsou dávno pryč, v dnešní době dostanete panadol a tím je problém vyřešen.

se snažím všelijakým práškům vyhýbat. Snažím se hledat příčinu toho proč mě něco bolí nebo proč mě něco trápí. Nesnáším když vidím jak někdo někoho láduje prášky. Věřím a myslím si, že se lidi dokážou obejít bez prášků, jenže nikdo si nepřipustí že problém s bolavou hlavou jde řešit jinak než si vzít paralen... hodně lidí je už na prášky zvyklá. Co si představujou do budoucna? třeba že se  někde v nějakém "testovacím" subjektu stane "nehoda" a nějaký neznámý a ničivý vir unikne do světa, vznikne panika a z lidí se stanou zombíci a bude konec světa... no dobře, až moc často se dívám na The Walking Death. Myslím si ale, že jednou na tohle lidstvo doplatí, jen doufám že se toho já a mé děti nedožijou.

Zdroj: internet, vlastní informace

Co si o farmaceutických firmách myslíte vy?

10 komentářů:

  1. Ale tohle všechno na mě působí dojmem "to jsem si přečetla.." .. Je pravda, že do jisté míry nás ovládají zrovna tak jako média, tak jako všichni, ale že je to až takhle vyhrocené, tomu nevěřím. Podle mě se tyhle "pravdy" vypouštějí do světa po tom, co se začaly zpochybnovat všechny události jako 11.září, Měsíc apod aneb směšné konspirační teorie.. Já se o to nezajímám už proto, že bych z toho asi zecvokatěla a taky že znám lidi, kteří jsou z tohohle tak "na prášky", že nevychází z domu. Takže nevidím důvod se v tom hrabat. Třeba moje zubařka mi naúčtovala za "složitý ošetření" asi tři stovky, abych pak zjistila, že na to pomáhá obyčejná cibule. Naštvala mě, ale řekla jsem si, že jinak by z toho přece neměla prachy..:-) Dál to neřeším. Vím o lidech, co mají doktory, které nejsou vysazené na prášky, takže tu důvěru ještě trochu mám. S tím vymýšlením chorob v USA to na mě působí asi tak jako ta "teorie", že USA ovládá počasí.:D Ale kdo ví, třeba to tak je. Já to ale vědět nemusím:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky už jsem nějaké informace věděla, ale prostě mám pro takové věci slabost, musím se v tom štourat abych toho věděla co nejvíc:-D....Přiznám se, taky si myslím že v tom tak trošku lítám a magořím, ale baví mě to...máš pravdu, kdo ví jak to je... 100 lidí,100 názorů:-)

      Vymazat
  2. Nesouhlasím teda s těma konspiračníma teoriema, a taky jsem rozhodně pro očkování, ale jinak je to bohužel pravda.. západní medicína se zkrátka snaží do tebe nasypat co nejvíc chemie na všechno, co není v pořádku, ale vůbec nehledá příčinu. Proto sázím na čínskou medicínu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím jestli bych se dala znovu očkovat. Lidi ve starověku taky žili normálně bez očkování. Máš pravdu, o čínské medicíně nic (zatím) nevím, ale taky bych se dala nějakým takovým směrem... :-)

      Vymazat
    2. No jo, a taky umírali ve 30 a když přišla epidemie, pomřela polovina populace :-) Čínskou medicínu rozhodně doporučuju :-)

      Vymazat
    3. To je taky pravda:-). No, kdo ví jak to s tím očkováním je, někdo říká ze je to důležité, druhý zas že ne..

      Vymazat
  3. Já léky jím minimálně od té doby, co jsem se podívala na film Food Matters. Doba je čím dál horší a lidem záleží jen na penězích. Dokonce jsem i někde četla, že Evropská unie chce zakázat užívání bylinek. Důvod? Farmaceutické firmy chtějí na svou stranu dostat co nejvíce lidí. Naštěstí později vyšel další článek, kde psali, že můžeme dál pěstovat na zahradě bylinky. Ale stejně věřím, že i kdyby ten zákon schválili, tak stejně lidé, kteří jsou naučení na přírodní léčbu, se bylinek nevzdají :) Nesnáším dnešní dobu a bojím se, co bude v budoucnu. Stejně jak ty doufám, že se toho my ani naše děti nedožijí. Jinak krásný článek plný užitečných informací. Doufám, že co nejvíce lidem docvakne, že léky jsou akorát zlo.

    Včera jsem četla tu knihu 'Život bez pšenice' a musím říct, že je to vážně skvělá kniha. Akorát obsahuje spoustu odborných výrazů, takže někdo, kdo toho o chemii a biologii moc neví, z toho pochopí tak třetinu. Zatím jsem ale přečetla jen 80 stránek z 300, takže čtu dál :) Později se určitě pokusím napsat na blog nějakou recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takové dokumenty otevřou člověku oči. Přesně tak! já ve farmaceutických společností nemám důvědu, prášky budu brát fakt až když to bude extra nutné, kdo ví kdo do toho cpou. Každý prášek má své pro, ale taky i PROTI. Vážně? no to je zajímavé :O...
      300 stránek? no to bude počteníčko:-). Mám ráda takové knihy. Budu se těšit na tvoji recenzi:-)

      Vymazat
  4. S tím očkováním bych to nepřeháněla. Moje babička je dětská doktorka a pak jí chodili do ordinace rodiče, co nechtěli děti očkovat skoro proti ničemu (např. vážný streptokok atd.). Ty falešné očkování můžou být případ v USA, ale v ČR je dobré zdravotnictví a ty očkování zbytečné nejsou a rodiče co je budou přehlížet jsou hloupí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to s tím očkováním nepřeháním (nepsala jsem tu až tak hrozné věci), sama jsem jen vypsala pár vět z ostatních článků, ať si na to udělá každý svůj názor. Jsou lidi kterým se do hlavy nedostanu (ne že bych seo to snažila) a budou si tvrdit svoje, přečtou si první věty tohoto článku a hned to zakřížkují, protože jsou naučeni že prášky jsou nejlepší a vždy budou... Věřím, že nekteré očkování může být důležité (jak říkáš třeba ten vážny streptokok, článkem jsem ale myslela třeba očkování proti chřipce), o tom si musí (třeba rodič) pozjištovat každý sám. Falešné očkování budou určitě v USA, v ČR na to radši ani nechci myslet, ale bohužel si nemyslím že tu máme dobré zdravotnictví, prostě blbé zkušenosti.
      Každopádně díky za komentář, jsem ráda za každý názor, neber to tak že bych ti to chtěla vyvracet:-)

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář:-)