sobota 19. října 2013

RECENZE: Bláznivá sexy dieta od Kris Carr



Dnes je na programu Bláznivá sexy dieta od autorky, která s úspěchem porazila rakovinu a nyní si spokojeně žije svůj nový sexy život.
 Poznejte její příběh!

Bylo právě 14. února 2003 a Kris se změnil celý život, právě ji zjistili rakovinu jater. Rakovina byla inoperatibilní - žádný zákrok, žádné ozařování, žádná chemoterapie a taky žádné uzdravení. Kris byla v šoku. Nechtěla umřít, chtěla žít. Proto se rozhodla radikálně změnit svůj život, začala studovat výživu aby se naučila správně jíst, prodala byt a stala se bláznem do uzdravení na plný úvazek. Pomohla několika lidem, a napsala několik knih -Crazy Sexy Cancer Tips, Crazy Sexy Cancer Survivor a také Crazy Sexy Diet!
V téhle knize pomoci 10 kapitol, 21 denního očistného plánu a zdravých receptů, Kris popisuje jak být svěží a plný energie, vzdát se chemicky zpracovaných potravin, naučit se meditovat a naučit se odšťavňovat a zvyknout si na zdravou stravu, a to ve velmi vtipné formě.




Zavřít oknoMůj názor?... osobně se mi více líbila kniha Ovládněte svůj metabolismus o které jsem psala zde. Zdála se mi v některých částech celkem nudná - ale to možná proto, že už všechny důležité informace znám... v podstatě jsem se nedozvěděla nic moc nového a někdy jsem s Kris tak úplně nesouhlasila (ale určitě se někde najde někdo, kdo ty informace ocení více než já). Trochu mi připadá, že je to jako knížka pro nejmenší - děsně moc obrázků a barviček - to není můj styl, nepotřebuju se dívat na obázky:-). Jinak je to hodně zajímavá knížka, Kris odvedla dobrou práci a věřím, že tahle kniha pomůže hodně lidem. Kniha obsahuje taky šikovné recepty a 21 denní plán který nevypadá špatně, ale já jsem ho nezkoušela a ani to nemám v plánu, nepreferuju žádné tyhle denní plány, jsem už zvyklá na svou bláznivou sexy stravu a nechci to měnit. V průběhu čtení téhle knihy jsem se rozhodla omezit maso a mléčné výrobky na co nejvíc to půjde - Kris zde velmi hezky a podrobně rozepisuje, že bez masa a mléčných výrobků se dá v pohodě přežít. Knihu tedy doporučuju všem prdelkám, které chtějí změnu, určitě jim hodně pomůže.

Koupit si ji můžete třeba zde.

3 komentáře:

  1. Hlásím se mezi prdelky, které touží po změně. ;-) Skvělý tip na knížku, hned ho napíšu Ježíškovi.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se bude líbít:-) parádní dárek k Vánocům:-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář:-)