sobota 26. října 2013

Keep calm and fly to England + my fodder

Zdravím v sobotní odpoledne!:-)
Jsou před námi dny volna, aneb podzimní prázdniny. Co plánujete?:-) Budete odpočívat a čerpat sílu doma, nebo něco podniknete? Já dnes letím za taťkou do Anglie, tak se moc těším... konečně odsud vypadnu... není lepší pocit... Dnes jsem si pro vás nachystala trošku větší množství fotek, snad se budou líbit!
 

 
Moje dnešní snídaně. Ovesná s banánem, kiwi a skořicí. Mňam



Ovesná kaše s banánem a pomerančem. Moc zajímavá kombinace. Nevím čím to je, ale nesmírně mi připomínala Vánoce! Velmi zvláštní chuť:-)
Haha, ovesná kaše s banánem (překvapivě) a mandarinkou. Chutnala podobně jako s pomerančem, ale už mi nepřipomínala Vánoce. Mám asi zvláštní chutě, ale věřte nebo ne, normálně mi připomínala svíčkovou:-D když jsem nabrala tu horkou kaši s ledovou mandarinkou, fakt zvláštní:-D chutnalo to jako brusinky na svíčkové.


Ovesná s kiwi a banánem
Moje oblíbená, s banánem a hruškou:-). Pokud jí budete chtít zkusit, kupte radši takovou tu velkou šťavnatou, ta je lepší než takové ty tvrdé... s něma to není ono.



A ještě projednou, ovesná s mandarinkou a banánem:-)
Zde je nejspíš moje svačina, nebo večeře... nevím:-D
Další sváča:-), cottage se zeleninou a knackebroty
Mrzí mě že je to mázlé:-/. Byla jsem unavená a na mobilu to vypadalo "normálně":-D
Konečně něco u čeho si jsem jistá, že je to večeře:-D. Zelenino-cizrnový salát
Doufám, že neohrňujete nosánky! Pokud jo, nevíte co je dobré:-D
A další specialita, krevety!
 Máte rádi mořské plody, nebo by jste je v životě nestrčili do pusy? Já je miluju, a jsem zvědavá na vaše názory!:-D

Konečně jsem si doplnila knihovnu! Doteď si pamatuju jaké jsem měla dilema, když jsem se nemohla rozhodnout s jakou knihou začnu:-D. Nakonec jsem se rozhodla pro Jak rozvíjet vztahy s lidmi, ale upřímně, skoro vůbec mě nebavila. Jen jsem jí tak prolistovala (jen vyjímečně!) a přečetla si co mi přišlo zajímavé... skoro nic:-D. A teď se chystám na Myšlení k bohatství:-)
Užíjte si prázdniny:-)

2 komentáře:

  1. Krásné papání :)) Děláš si krásné ovesné kaše. Všude je banán! :D Taky ho tam skoro pořád cpu, je nejlepší :) A děláš si krásné i svačiny a večeře :) Hodně zeleniny, to se mi líbí! :)) Co se týká mořských plodů, tak miluji sushi :3 Zrovna včera jsem měla maki sushi s lososem a s okurkou :) Jinak s bráchou jsme si naplánovali, že si koupíme slávky a ochutnáme :D Já ráda ochutnávám nové věci, takže rozhodně u tohoto nos neohrnuju :D A pořádně si užij Anglii! :) Já tam sice byla jen jednou, ale i tak jsem si ji pořádně zamilovala! :) Hned bych tam jela taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, kaše bez banánu není to pravé ořechové:-D což mi připomíná že mi zítra dojdou mé zásoby banánů:-D.... děkuju za pochvalu:-)....jooo sushi taky miluju!!! to jsem v Anglii baštila furt... jo? tak to určitě bežte do toho, slávky jsou taky super... jen si dejte bacha kde a jak to kupujete, ať nekoupíte nějaké zkažené a není vám zle, to je už pak nikdy nebudete chtít vidět:-D...

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář:-)