středa 30. října 2013

Jsem zpátky, aneb Anglie - to nejúžasnější místo kde jsem kdy byla

Zdravím Vás:-)
Jak už napovídá název článku - jsem zpět:-D. Anglie byla super, neskutečně se mi tam líbilo, byl to takový útěk od všech starostí. Hned bych jela zpět, kdo jede semnou?:-D... nebudu se zde nad ní rozplývat, věřím, že Anglie okouzlila každého:-). Přála bych si odstěhovat se tam, snad se mi to jednou splní. Dám sem nějaké fotky, a  ještě něco  z mých předešlých výletů:-).
Jaké byly vaše prázdniny?:-)

London Bridge

Magie:-D


London Eye

Výhled z London Eye

Raynair!:-D

Přidat popisek


To jsme byli v Brightonu

Fish & chips


Takhle jsem si tehdy dávala do nosu...
 a teď už aktuální:-D
v národním muzeum:-)

Tenhle krásný "lustr" (a zpousty dalších) zdobí největší obchodní centrum v Londýně (a snad i v Evropě???) Westfield. Měla jsem jen dvě hodiny na to ho "proletět", a fakt si nemyslím že bych prošla aspoň půlku:-D byly tam ale super obchody!



To by bylo pochutnáníčko!

Taťka mě vzal i do Francie...bohužel byla neděle a na ulicích nebyl fakt NIKDO:-D, měli jsme štěstí, že byly aspoň restaurace otevřené.

Duha na moři:-) (nekecej!)... fotka focená z takové té velké přepravní lodi, bylo mi na ni neskutečně zle:-D 4h(tam a zpět) pekla:-D... připadala jsem si jak nedobrovolně opilá

Takový byl můj oběd v již zmíněné Francii. Mořské plody s ovocem, zajímavá kombinance:-)


Čerstvoučký croissant! nejlepší který jsem kdy jedla

Nějaká neznámá francouzská památka (či maják) v nějakém pro mě už dávno zapomenutém městě:-D

Mnaaaaam.... lívanečky! Nikdy před tím jsem je neměla, takže to byla moje anglická premiéra... nejdřív jsm váhala, ale šla jsem do toho:-D... a výsledek? mnam mnam mnam + bonus navíc, žádné výčitky:-D. Chtěla jsem zkusit anglickou porridge ale nikde jsem ji neviděla, až do teď mě to mrzí:-(....
Takové byly mé prázdniny. Fakt příjemné odreagování... až se mi nechtělo domů... ve skutečnosti mi v letadle ukápla (několik)  slzička, že zas musím zpět... ale to vždy když se z tama vracím domů.
Máte nějaké (ne)krásné zážitky z Anglie? Byli jste tam už?:-)

6 komentářů:

  1. Do Anglie bych ráda jednou zase zavítala. Byla jsem tam asi před 8 lety nebo tak nějak, ale na žádné vtipné zážitky si nepamatuju, člověk to ve 12 letech tak neprožívá. :D Ale nadšená jsem byla hlavně z London Eye a muzea Madame Tussaud. :))
    Tvé fotky jsou skvělé, hlavně ten lustr je přepychový. ♥
    A lívanečky vypadají naprosto božsky. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu, tak brzo si to člověk asi neuvědomí. A letěla jsi tam letadlem nebo autem? Pokud letadlem, tak věřím že jsi z celé Anglie měla zážitek když si letěla letadlem:-D děkuju za pochvalu:-)

      Vymazat
  2. Ach Anglie, krásné to místo x).. Věřím, že to byly skvěle strávené prázdniny, hned bych je brala x)..

    OdpovědětVymazat
  3. S Ryanairem bych se bála letět po tom, co jsem slyšela od cestujících.:D Fotky jsou krásné, já v Londýně ještě nebyla (ostuda po dvou letech v UK:D), ale chystám se tam a dost se těším :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já měla občas obavy:-D ale dost mě štvě, že je tam povolene mít příruční zavazadlo jen do 10kg:/ to si z Anglie nemůžu skoro nikdy "nic moc" přivést (co se týká oblečení aneb miluju Primark:-D ), protože mám strach že bych kufr nedopla a některých kousků bych se musela vzdát:-D.... děkuju:-) jee, vážně? to se jen tak nevidí aby někdo v UK nebyl ještě v Londýně:-p... ale až se tam tedy budeš chystat, užíj si to, je to fakt parádní:-)

      Vymazat
  4. úžasný fotky ! :))))) ale čekala jsem že na nějaké budeš i ty :P

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář:-)