sobota 14. prosince 2013

Zkusila jsem: 100% Whey Protein Professional

Nakonec jsem se recenzi rozhodla udělat, jelikož proteinu není nikdy dost!
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/1464663_263473693805809_858109623_n.jpg?oh=950eb040b527dca272770e13ef8105ef&oe=52AEE771 


100% Whey Protein Professional

Tento protein od společnosti Scitec Nutrition obsahuje 73 % proteinů, kde základním surovinovým zdrojem je mléčná syrovátka.  Obsahuje všechny důležité aminokyseliny, které jsou potřebné pro tvorbu svalů. Je lehce stravitelný, nízky obsah tuku a laktózy, neobsahuje aspartam. Obsahuje různé látky pro podporu imunitního systému těla, dále látky, které snižují potréninkovou bolest svalů.

Dávkování: rozmixovat 30g v 250 ml vody. Někde se píše, že si to můžete míchat na půl s vodou a mlékem, nebo pít normálně samotné s mlékem, ale já to nedoporučuju. Stejně by mi to v mléce přišlo až moc sladké..

Složení: Syrovátkový proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový izolát (laktoglobulin, laktoferin, laktalbumin, imunoglobulinové frakce), dextróza, L-glutamin, taurin, L-leucin, trávicí enzymy - bromelain, papain, kakaový prášek, xantanová guma, acesulfam K, sukralóza, přírodní a přírodně identická barviva (čokoláda, kokos, vanilka)

Fantazii se meze nekladou a 100% WPP je dostupný hned v několika příchutích (a taky v balení): čokoláda-kokos, čokoláda-oříšek, bílá čoko-jahoda, med-vanilka, vanilka-berry, banán, skořice-vanilka. Já jsem si samozřejmě vybrala příchuť banán!

100% WPP je již můj druhý v zásobě! První byl/a stále je, jelikož se mi do něj už moc nechce, Protein Delite, na který taky plánuju recenzi. Na 100% WPP mě rozhodně zaujala jeho vůně a kouzelná chuť! Jako by jste pili ovocný (v mém případě banánový) koktejl. Na první ochutnání (dala jsem si ale jen 20g) jsem se do něj zamilovala, musím dodat že chutná opravdu lépe než ten od Delite, takže je to pro mě příjemná změna. Taky mě hodně překvapila konzistence, nepění, je dobře rozpustný, a vůbec mi nepříjde, že by měl být sladký. Rozhodně nelituju že jsem si ho koupila, právě naopak, nevěřím že bych dokázala najít lepší.

http://www.fitness-24.cz/soubory/contentTiny/velke/scitec-nutrition-whey-protein.jpg

Objednávat můžete zde. 

A jakou příchuť proteinu máte rádi vy?


9 komentářů:

  1. Zrovna na něj koukám, že ho možná hecnu!:)
    pořád se rozhoduju mezi Whey core 100 a Nu3tion Whey 80, nezkoušela si i tyhle 2?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě pomohl hodně s výběrem proteinu kamarád který dělá kulturistiku, vyzná se v tom a já mu věřím. "Probrali" jsme spolu hodně proteinů (měla jsem zálusk i na ten Whey core 100) ale shodli jsme se, že 100% WPP je nejlepší. Tak nevím, je to na tobě:-p nechtěla bych být v tvé situaci, nesnáším rozhodování! každopádně dej vědět jak ses rozhodla:-)
      A na ten Nu3tion Whey 80 jsem se teď dívala, a to bys zvládla neochucené? Do to bych se asi nepustila, ale zní to jako dobrá výzva:-D

      Vymazat
    2. ale tak, samozřejmě tu nehraje roli nějaká chuť... musíš se sama rozhodnout, podle toho jak cvičíš a třeba podle toho jaké chceš mít výsledky... hodně štěstí s výběrem:-)

      Vymazat
    3. taky bych potřebovala takového kamaráda :D protein bych pila asi jen na chut místo svačiny, vlastně pořádně nevím kam ho vecpu, protože bílkovin mám plno :(:D
      po tréninku mám směs gaineru a proteinu, ty jíš samotný protein?
      Neochucený je základ, ale dokupují se ochucovací tabletky slazené sukralozou ;)
      děkuju za rady:) jsi zlata:)

      Vymazat
  2. já teda piju neochucené, jelikož u ochucených nesouhlasím se složením i když napíšou, že je to přírodní. Já syrovátku piju na regeneraci ne kvůli tomu aby mi chutnala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak teďka mám brouka v hlavě, jestli je mezi ochuceným a neochuceným proteinem nějaký zásadní rozdíl... každopádně ty kila proteinu co mám doma stejně musím nějak spotřebovat, tak jako tak :D

      Vymazat
  3. Krásná recenze :) Je fajn, že je lehce stravitelný, podporuje imunitní systém a hlavně že neobsahuje aspartam :) Ale já na ty proteiny moc nejsem. Co se týká zdravého životního stylu, tak miluji jídlo, zdravé jídlo. Ale ke cvičení a musím donutit (dobře, někdy dostanu náladu na pořádnou dávku cvičení, ale není to pořád), takže proteiny by pro mě moc nebyly. Ale pevně doufám (a věřím!), že rok 2014 bude pro mě přelom, kdy začnu milovat cvičení natolik, že tzv. rest days budu nenávidět :D A hodně mě láká konopný protein (Iswari), takže možná někdy sáhnu právě po něm :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám tento protein, zamilovala jsem se do příchuti čokoláda-malina :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám tento protein, zamilovala jsem se do příchuti čokoláda-malina :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář:-)